Centrum Trade je lanac od 8 prodajnih centara, rasporedjenih u svim većim gradovima Republike Srpske (Banja Luka, Doboj, Gradiška, Kozarska Dubica). U svojim marketima zastupa asortiman proizvoda potreban za kompletno opremanje I uredjenje doma I okućnice.

Od fasada boja I lakova, mašina I alata, keramike I sanitarija, namještaja po mjeri do tehnike, rasvjete I posudja, kupcima je na raspolaganju I ponuda najopremljenijeg Vrtnog I Pet centra u regiji.

 

Naše kupce čini urbana populacija, srednje do više platežne moći:

  • Mladi od 25 do 35 godina koji preuredjuju I opremaju dom
  • Srednjovečni od 35 do 55 godina, platno sposobni, prate trendove I renoviraju dom
  • Stručna lica koja Centrumov asortiman koriste kroz profesiju
  • Kupci zainteresovani za DIY koncept uredjenja doma

Centrum svoje poslovanje koje traje preko 20 godina temelji na partnerskoj relaciji I uspješnoj poslovnoj saradnji sa preko 200 domaćih I evropskih firmi čiji proizvodi čine Centrumov asortiman od preko 50 000 artikala. Naša mreža firmi – poslovnih partnera prostire se kroz 15 evropskih zemalja.

Razvojni put Centruma u toku protekle dvije decenije protezao se od malog prodajnog objekta do našeg najvećeg prodajnog centra veličine 12 500 m2, za to vrijeme gradili smo tim koji u ovom momentu čini preko 350 radnika. Svojim odgovornim odnosom prema dobavljačima I kupcima, Centrum je stekao renome stabilnog I odgovornog preduzeća, što potvrdjuje I ubrajanje medju 100 najuspješnijih firmi Bosne I Hercegovine. Medju brojnim priznanjima nalazi se I nagrada za poslovnu ličnost 2017. godine koju je dobio vlasnik I generalni direktor Centruma.

Svoj uspjeh Centrum gradi na stalnoj komunikaciji s kupcima I prepoznavanju njihovih potreba, iz čega je I proizišla odluka o investiranju u retail park u Gradišci. Prepoznajući prije svega potencijal samog grada, njegovu lokaciju I dobru povezanost sa zemljama EU, kao I potrebe kako domaćeg stanovništva tako I gradjana iz okolnih, pograničnih gradova, Centrum Trade, kao investitor budućeg retail parka u Gradišci, ulaže u investiciju koja prelazi vrijednost nekoliko miliona eura, i tako će obezbijediti mjesto za ugodan i sveobuhvatan šoping u ovom dijelu Bosne i Hercegovine.

2021. godine najveći tržni centar na ovim prostorima privući će i postati omiljena šoping destinacija građanima kako iz Bosne i Hercegovine, tako i stanovnicima sjeverozapadnog dijela Hrvatske i Slovenije.

Centrum Retail Park, svojom ponudom na preko 18 000 m2, i parkingom od 280 mjesta pratiće svjetske standarde i trendove, a građane će obradovati najpoznatijim internacionalnim i regionalnim brendovima iz svoje ponude.

Kontakt telefoni: 00 387 51 366 827, 00 387 65 896 422

Kontakt e-mail: office@centrumtrade.com, branko@centrumtrade.com

Adresa: XVI KNOUB br. 10, Zalužani, Banja Luka